Hem » Annika R Malmberg

Annika R Malmberg

Annika R Malmberg

Framgångsexpert

1

Annika R Malmberg är en av Sveriges främsta framgångsexperter, specialiserad på kommunikation och samarbete, och känd som en mycket inspirerande föreläsare. Hon har tränat tusentals människor till ökad personlig framgång och till konkreta resultat för företagen de jobbar på. Annika har i rollen som framgångsexpert och coach föreläst tillsammans med Alex Schulman på temat ”Ta skit! Och gör det till guld”, turnerat ihop med Peter Swartling från ”Idol”, Daniel da Silva från ”Let’s dance”, Stavros Louca från ”Klass 9A” och Johan Wester från ”På spåret”. Två år i rad har hon blivit nominerad till Stora Talarpriset.

Malmberg har gett ut tre böcker: ”Ta skit! Och gör det till guld” om vinsterna med att bli bättre på att ge och ta kritik, ”Guldläge – så lyckas du som butikssäljare” som riktar sig till personer som har kundkontakt i jobbet, hur man bemöter kunderna på bästa sätt i olika situationer och hur man blir en bättre säljare samt "Tändvätska" om konsten att brinna utan att brinna upp.

Annika fick utmärkelsen ”Utmärkt föreläsare” av chefsnätverket Close i januari 2013. Priset delas ut efter en utvärdering av vad nätverkets medlemmar anser om olika föreläsare.
Om Close: Chefsnätverket Close är Sveriges största, professionella chefsnätverk med fler än 1 100 medlemmar, vilka i sin tur representerar ett tiotal olika chefsroller. Vi har arbetat med att utveckla och inspirera chefer i mer än tio år.


www.annikarmalmberg.se
www.twitter.com/Annikarmalmberg
www.facebook.com/framgangsexpert