Hem » Christina Stielli

Christina Stielli

Christina Stielli

Föreläsare & författare

Christina Stielli är författare och yrkesföreläsare i ämnen som självkänsla, relationer, arbetsglädje och sociala medier. Hon bor i Stockholm tillsammans med två döttrar, Carin och Sara, samt hunden Nixon. Christina debuterade 2010 med romanen ”Jag älskar dig inte” som blev en succé med cirka 60 000 sålda ex i inbundet och pocket. Dessförinnan deltog hon i antologin ”Livet 40+” och skrev även tonårsböckerna ”Orka!”, ”Kör!” och ”Mendurå”! Hon har också skrivit ett kapitel i Mia Törnbloms ”Du säljer!” som nyligen kom ut. Christina driver Stielli Kommunikation samt står bakom Jourvuxen.se och Unginspiration.se.

I september 2013 släpptes hennes roman ”Allt för din skull” som till delar är tagen ur hennes egen verklighet, från hennes uppväxt i Pingstkyrkan där hon anser att hon förlorade tio år av sitt liv. ”Allt för din skull” är en berättelse om längtan efter och rädsla för kärlek. Att bli utsatt för övergrepp och inte ha någon att vända sig till. Om att bli vuxen och att våga bryta sig loss från en strängt religiös och kontrollerande församling.

Christina Stielli utsågs till Årets kvinnliga talare 2014. Röstningen skedde via Talarforums hemsida där man kunde nominera den talare som stimulerat, motiverat och berört mest.