Hem » 2013-01 Författaren Christina Stielli ny medarbetare på Taste PR

Pressbilder

Pressmeddelanden

2013-01 Författaren Christina Stielli ny medarbetare på Taste PR

Författaren Christina Stielli

Ny medarbetare på Taste PR


Taste PR knyter en specialist på bokbranschen till sig. Från och med januari 2013 är författaren Christina Stielli ny medarbetare på byrån. Med sin erfarenhet av vilket specifikt PR-arbete som varje titel och författare kräver blir hon vår spjutspets i bokbranschen.

Christina Stielli gav ut sin första roman 2010 och blev en av det årets mest lästa debutanter. Hösten 2013 kommer hennes andra roman ”Allt för din skull”. Med sin bakgrund från PR- och marknadstjänster inom näringslivet och med sin kunskap som författare har hon förmågan att se varje titels unikum och kan, tillsammans med vår erfarenhet, plöja nya marknader och bidra till att litteraturen når befintliga och potentiella läsare.

– Vi kommer att fokusera på att arbeta tillsammans med förlagen men också med den individuella författaren. Vi tar ett helhetsgrepp utifrån målgrupp, läsarkrets, genre och inte minst kommer vi att skapa förutsättningar för att nå nya läsare, säger Richard Lindh, VD Taste PR.

Taste PR kommer därutöver att erbjuda våra tjänster till de boklådor som på flera sätt slåss i motvind. Vi kommer att tillsammans med Christina arbeta nära våra uppdragsgivare för att värna om bokbutiken som vi upplever har en större potential än den man idag nyttjar.

Taste PR arbetar idag bland annat med författaren Arne Dahl, framgångsexperten Annika R Malmberg, Urbanista, Venous Centre, IFPI Sverige, Grammis, United International Pictures och Noble Entertainment.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Marianne Djudic, Taste PR
E-post: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Mobil: 0707-952 956