Hem » Annette Lefterow

Annette Lefterow

Annette Lefterow

Wellness-expert och författare

Annette Lefterow är en ledande expert inom hälsa och har mer än 30 års erfarenhet inom wellness. Wellness är enligt Annette den kunskap som ger dig bästa redskap att ta hand om din hälsa. Därför har hon under åren utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som innefattar åtta vägar mot balans, styrka och harmoni: yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Med hjälp av Lefterow-metoden guidar hon sina åhörare, unga som gamla, till wellness. Annette står även bakom de uppmärksammade koncepten yogalates, footballates och wellness massage air.

Med ett flertal utgivna böcker och videofilmer med fokus på hälsa har Annette nått ut till en bred målgrupp i alla åldrar. Det senaste tillskottet är ''Din guide till wellness'' som släpptes i höstas – en bok som integrerar traditionell och innovativ hälsa.

Annette är konceptutvecklare av Hälsopriset och - tillsammans med 2,6 miljonerklubben - även initiativtagare till priset. Syftet med Hälsopriset är att lyfta fram de personer och företeelser som har bidragit till att inspirera till hälsa och välmående. Hälsa för Annette är så mycket mer än bara fysisk hälsa, därför är det viktigt för henne att goda insatser för folkhälsan, vare sig det handlar om mat, träning eller wellness, uppmärksammas och hyllas.