Hem » Salong Betong

Pressbilder

Pressmeddelanden

Salong Betong

Salong Betong

Femårsjubileum

Taste PR bjuder tillsammans med Salong Betong in till Salong Betongs femårsjubileum i maj 2014.

En av Sveriges mest omtalade tatueringsstudior fyller 5 år och firar med en storslagen fest på F12 Terrassen med uppträdanden av Petter, Medina och Nääk & Nimo.


Salong Betong var ingenting. Danne och Bleckan var två killar i utkanten av samhället vars framtidsutsikter var… ingenting.

Men den enes talang och den andres driv blev för stort för att resultera i ingenting. Bleckans konstnärlighet, som till en början bara visade sig hemmavid, på polare med hjälp av nålar, var för stor och unik för att Danne skulle låta den stanna hemma i lägenheten som var där allt började.

Känslan av att Bleckans talang kunde bli något större växte sig allt större, känslan av att ingenting kanske kunde bli någonting föddes. Det kunde det, och det blev det. Hypen kring “Salongen” växte sig allt större och efter att ha anordnat en stor insamlingsfest med några av sina favoritartister tillika vänner, som Hoffmaestro och Näääk & Nimo, hade de råd att öppna upp Salong Betong i den lokal i Högdalen vi hittar dem idag. Festen var bara den första i raden av Stockholms mest populära fester. Den som varit på en Salong Betong-fest vet, den som stått och köat utanför kan bara ana…

Salong Betong är idag en av Sveriges mest omtalade tatueringsstudios, som både kända och okända personer vallfärdar till för att få en tatuering mer välgjord, välförberedd och genomarbetad än möjligt på många andra ställen.

Salong Betong – från ingenting till någonting
www.salongbetong.com