Hem » “Hemma”

“Hemma”

"Hemma"

Stjärnspäckat romantiskt drama

Stjärnspäckade ”Hemma”, med bland andra Moa Gammel, Simon J Berger, Anita Wall, Erik Lundqvist, Lia Boysen, och Lars Lind i rollistan, har biopremiär den 11 juli 2014. För manus och regi står Maximilian Hult.

”Hemma”, som till merparten är inspelad på Island, är producerad av Anna G Magnúsdóttir och Anders Granström på LittleBig Productions i samarbete med Spellbound Productions, Movieboosters och Filmmakers Stockholm och säljs internationellt av Yellow Affair.

Taste PR är pressansvariga.

Handlingen i korthet: ”Hemma” är en kärlekshistoria med egen personlighet. Lou lever i storstan tillsammans med sin mamma Christine, hennes enda levande släkting – tror hon. Det är därför en chock när hon får reda på att hennes morföräldrar alltid varit i livet, men att hennes morfar just gått bort. Lou flyttar in hos sin mormor Frida, och får sitt inrutade liv totalt omkastat. Frida flyr sorgen efter sin make genom att försöka hjälpa den truliga tioåringen Tom att hitta sin begåvning. Förutom deras bullriga upptåg utsätts Lou för första gången för romantik när den charmerande Henrik blir blixtförälskad i henne. Lou måste plötsligt vänja sig vid att människor kan tycka om henne, lära sig uttrycka sin egen vilja, och välja vad som egentligen är hemma.

www.littlebig.se