2015-09 -25 Jim Jefferies på Stockholm Waterfront 16 januari 2016


Kontroversielle ståupparen Jim Jefferies till Stockholm
Jim Jefferies sätter känslor i brand vart han kommer med sin konfronterande och definitivt barnförbjudna humor. Han kommer undan med skämt om ämnen som de flesta komiker inte skulle ta i med tång tack vare sin förmåga att samtidigt både charma och förolämpa publiken. Jefferies stil har också gjort honom till en av de snabbaste stigande ståupp-stjärnorna.

Jefferies gör verkligen inte anspråk på att vara en förebild. Hans i många fall anstötliga skämt är roliga just för att de är så överskridande och provocerande. Även om det är de skämten som väcker mest uppmärksamhet så är han också en medryckande berättare när han exempelvis pratar om sitt föräldraskap från förlossningsklasser till potträning och samhällskritisk när han tar upp liberala vapenlagar.

Nu kommer han till Stockholm med sin nya show ”Freedumb Tour” som hade premiär i USA i våras. Under hösten turnerar han i Kanada innan han kommer till Europa efter årsskiftet.

Om Jim Jefferies
Jim Jefferies la grunden för sin kontroversiella och utmanande stil 2009 i den kritikerrosade HBO-specialen ”I swear to God”. Han följde upp den med ” Alcoholocaust” som sändes på Showtime och därefter ”Fully Functional” som hade premiär på EPIX 2012. Året därefter skrev, producerade och medverkade han i sin egen sitcom ”Legit” på FX. 2014 gjorde han komedispecialen ”Bare” för Netflix.

Jim Jefferies “Freedumb Tour”
Stockholm lördag 16 januari
Stockholm Waterfront, Kongresshallen

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps den 1/10
Biljettpris: 375 kr + serviceavgift för balkong och 425 kr + serviceavgift för parkett.
Föreställningen är ca 90 min lång utan paus.

För ytterligare information, intervjuer, bilder etc vänligen kontakta:

Marianne Djudic, Taste PR
E-post:
.(JavaScript must be enabled to view this email address)
Mobil: 0707-952 956