2015-09-28 Jimmy Carr till Sverige februari-mars 2016Grattis Göteborg, Stockholm, Uppsala och Malmö


Jimmy Carr kommer till stan med sin nya ståupp-show ”Funny Business”
Engelske ståupparen Jimmy Carr har kultstatus på hemmaplan och i USA, en stor fanskara över hela världen och 5,6 miljoner följare på Twitter. Han har kallts ’den hårdast jobbande mannen inom komedi’ då han ständigt är på ståupp-turnéer och bara tar några veckors ledighet mellan dem. Carr är känd för sitt omisskännliga skratt, sin mörka humor och att med uttryckslös min leverera det ena skämtet spetsigare än det andra.

Jimmy Carr kränker utan betänklighet alla tänkbara grupper i samhället, inget ämne är förbjudet – han driver med handikappade, religion, sjuksköterskor men även med sig själv – och han njuter av att häckla sin publik. ”Jag förolämpar jämlikt – jag lider av skämt-Tourettes” förklarar han själv. Och publiken älskar det. Carr vet verkligen hur man underhåller en publik och hans scennärvaro är lika påtaglig som hans skratt.

Uppträder i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala
Trots en femton år lång karriär inom ståupp, TV och radio besökte Jimmy Carr Sverige för första gången i våras med sin förra show som spelades för utsålda hus i Stockholm och Göteborg. Han måste ha gillat oss för i början av nästa år är han redan tillbaka i Sverige, nu med sin helt nya show ”Funny Business”. Den här gången kommer Jimmy Carr även till Uppsala och Malmö.

Kuriosa om Carr
Som gäst i TV-programmet Top Gear satte Carr ett nytt varvrekord i kategorin ”Kändis i en prisvärd bil”. Top Gears testförare Stig beskrev honom som ” den värsta förare vi någonsin haft i programmet”.

I februari 2007 blev Jimmy Carr den förste store komiker som gjort ett gästframträdande i den virtuella världen Second Life. Showen ägde rum på Adam Street Bar and Member’s Club i centrala London.

Turnéplan
21 februari - Göteborg, Konserthuset
8 mars - Stockholm, Cirkus
11 mars - Uppsala Konsert & Kongress
12 mars - Malmö, Slagthuset

Biljetter
www.shownight.se
Biljetterna släpps den 5 oktober
Biljettpris: 375-425 kronor plus serviceavgift
Föreställningen är ca 2 timmar lång inklusive paus.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Marianne Djudic
Mobil: 0707-952 956
E-post: .(JavaScript must be enabled to view this email address)