2016-02-24 John Cleese ger extra föreställning i Stockholm 21 aprilAlla vill se John Cleese


John Cleese popularitet i Sverige är enorm, och trycket på biljetter till hans Sverigeturné i vår med föreställningen ”Last time to see me before I die” är mycket stort. Därför sätts nu en extra föreställning in i Stockholm på China Teatern torsdagen den 21 april.
Biljetterna släpps imorgon torsdag 25/2 kl 10:00


www.shownight.se
Biljettpris: Parkett 695 kr, balkong 525 kr plus serviceavgift
Föreställningen är ca 2 timmar lång

Turnéplan – Biljettpris: 525-695 kr plus serviceavgift
4 april – Malmö, Slagthuset
5 april – Malmö, Slagthuset
6 april – Malmö, Slagthuset
9 april – Jönköping, Konserthuset
10 april – Helsingborg, Konserthuset
14 april – Linköping, Crusellhallen
15 april – Karlstad, CCC
17 april – Göteborg, Konserthuset
18 april – Örebro - Conventum
19 april – Gävle, Konserthuset
20 april – Stockholm, Cirkus
21 april – Stockholm, China Teatern
22 april – Uppsala, Konsert & Kongress
John Cleese uppträder också i Aarhus (11/4) och Köpenhamn (12/4)

Följ Shownight på Facebook.

Högupplösta bilder finns att ladda ner här.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Marianne Djudic, Taste PR
E-post: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Mobil: 0707-952 956

John Cleese är inte bara den längste och mest senile medlemmen i Monthy Python, utan måste sägas vara en av den moderna komedins gudfäder. 2014 året släppte han sina bästsäljande memoarer ’Men hur som helst…’, en bok fullmatad med anekdoter från hans färgstarka liv och karriär. Nu får publiken möjlighet att höra de historierna – och andra – live. Föreställningen avslutas med frågestund som är en unik chans för fansen att komma honom nära.

Det är få som bemästrar svart komedi som John Cleese. När han tog ”Last time to see me before I die”-föreställningen på turné i Kanada spelades den för utsålda hus och möttes av skratt, jubel och applådåskor. Han delar med sig av berättelser om familj och vänner och håller bland annat ett lysande begravningstal till sig själv.

Som framgår av turnéns titel så utlovar Cleese att det här är sista chansen att se honom på scenen innan han dör, men att döma av hans digra arbetsschema – just nu turnérar han i Australien och Nya Zeeland tillsammans med Python-kollegan Eric Idle – så verkar han i motsats till den berömda papegojan faktiskt inte vara på väg att trilla av pinnen. John Cleese är 76 år, men då hans mamma uppnådde den aktningsvärda åldern av 101 år så kanske vi ändå kan hoppas att han likt sina landsmän i Stones fortsätter att dyka upp. Vem vet, kanske en turné på ålderdomshem?