2016-05-04 You Tube-stjärnorna Kian & JC till China Teatern i Stockholm


Under våren har Kian Lawley och JC Caylen turnerat i hela USA för utsålda hus. Nu beger de sig för första gången utomlands, och det med en helt ny show. Fredagen den 10 juni kommer de till China Teatern i Stockholm med ”Don’t Try This At Home”. Det är en interaktiv show – publiken på de första bänkraderna kommer förmodligen att sitta på helspänn – med sketcher, publikutmaningar, överraskningsuppträdanden, musik och mycket, mycket mer.Kian Lawley och JC Caylen var båda medlemmar i den nu insomnade YouTube-supergruppen Our2ndLife (O2L). För drygt ett år sedan bildade de Kian & JC. Deras YouTube-kanal – som nu har 2,1 miljoner följare och över 100 miljoner visningar – är en av de snabbaste växande någonsin. Lägger man till deras personliga YouTube-kanaler har de nästan 8 miljoner följare och en halv miljard visningar.

”Don’t Try This At Home” är baserad på Lawley och Caylens första bok med samma titel som släpps i sommar. Boken är självbiografisk och handlar om deras väg till nätstjärnor. Den består av en blandning av berättelser, intervjuer och exklusiva bilder.

Om Kian och JC
Kian Lawley är multibegåvningen som gjorde sin Hollywood-debut förra sommaren i skräckisen ”The Chosen”. Därefter medverkade han i indiefilmen ”Shovel Buddies” mot Bella Thorne och Alex Neustaedter. Han vann Teen Choice Awards YouTuber-kategori 2015 och året innan vann O2L kategorin Web Star.

JC Caylen personlighet kan beskrivas som ett mellanting av Jackass-galning och cool surfare – och han bemästrar den balansgången fullständigt. Sedan tiden med O2L har han tagit internet med storm och har miljoner följare på Instagram, Twitter, YouTube och Vine.

Kian ‘n’ JC “Don’t Try This At Home”
Fredag 10 juni, kl 19:30
China Teatern i Stockholm
Showen är cirka 90 min lång, ingen paus

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps fredag 6 maj, kl 10:00
Biljettpris: Parkett 355 kr + serviceavgift, balkong 295 kr + serviceavgift

YouTube-länkar
DON’T TRY THIS AT HOME: https://www.youtube.com/watch?v=Tusx8P8UGkc
Turn Ons & Turn Offs: https://www.youtube.com/watch?v=IEQKZiJ5sr8
Hot Candle Wax Challenges: https://www.youtube.com/watch?v=hzTMHoCxNOc

För ytterligare information, intervjuer, bilder etc vänligen kontakta

Marianne Djudic, Taste PR
E-post: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Mobil: 0707-952 956