2016-08-03 Ari Shaffir på Södra Teatern


Joe Rogans favoritkomiker till Stockholm


Ari Shaffir beskriver själv sin stå upp-stil som dockteater, fast mycket snuskigare och utan dockorna. Shaffirs far och farmor överlevde förintelsen och han uppfostrades i den judisk ortodoxa tron, tillbringade två år i en yeshiva – skola för studier av bland annat Torah och Talmud – i Israel innan han kom till insikten att han inte trodde på skrifterna och kom tillbaka till USA för att bli komiker. Nu är han en av Joe Rogens favoritkomiker och LA Weekly kallar honom ”en begåvad komiker orubblig i sin konst” samt ”en verklig kraft att räkna med”.Efter avslutade studier flytta Shaffir från New York till Los Angeles där det var större chans att slå sig fram som stå upp-komiker. Han lyckades få jobb på klubben Comedy Store där han svarade i telefonen, satt i kassan, stod i dörren och fick göra gratisframträdanden innan han lyckades och fick betalt för att uppträda på klubben.

Succé tack vare sina fans
Ari Shaffir spelade 2009 in sketchserien The Amazing Racist på DVD för National Lampoon som försäljningsmässigt inte blev någon framgång men hans fans laddade upp klippen på YouTube där de blev en stor viral framgång. 2013 skapade och producerade Shaffir webbserien This Is Not Happening där han själv och andra ståuppare berättar sanna historier från livet. Först försökte han få den visad på en TV-kanal men Shaffir ansågs vara för okänd. Även denna gång nådde han stora framgångar på nätet vilket gjorde att serien köptes av Comedy Central där den hade premiär i januari 2015.

Shaffir har egen podcast – Skeptic Tank – där han pratar om allt mellan himmel och jord och tar upp både allvarliga och tramsiga ämnen. Shaffir är också en återkommande gäst i Joe Rogans podcast Expericence.

”Ari Shaffir Live”

Söndag 11 september, kl 19:30
Södra Teatern, Mosebacke Torg 1-3 i Stockholm
Showen är ca 90 min lång, ingen paus

Biljetter www.shownight.se
Biljetterna släpps 4 augusti kl 10:00
Biljettpris 295 kr

Följ Shownight på Facebook

För ytterligare information, bilder mm vänligen kontakta:

Marianne Djudic, Taste PR
E-post: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Mobil: 0707-952 956