Medverkande i Växjö 17 april 2016Förutom Viktoria Tocca medverkar:

Växjö-kören Gospel on Cue

John Martin Bengtsson är en av tre sångare i Anders Bagge-producerade vokalgruppen ”Eclipse”. John Martin inledde sin musikaliska karriär när han som 19-åring spelade Josef i den första svenska produktionen av Andrew Lloyd Webbers ”Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat”. Han har medverkat i musikaler som ”Hair”, ”Evita”, ”Kiss Me Kate”, ”La Cage aux Folles”, ”Cabaret”, ”West Side Story” och ”Les Miserables”. Hösten 2016 kan vi se John Martin i rollen Passarino i ”Phantom of the Opera” på Cirkus i Stockholm där han även är reserv för huvudrollerna Fantomen och Raoul.

Petter Ahlfors har jobbat många år som artist och spelat huvudroller i flera musikaler, bland annat Che Guevara i ”Evita” på Växjö Konserthus, som Judas och Peter i ”Jesus Christ Superstar” i Köpenhamn och Footloose i Göteborg ochgh Stockholm.

Josefine Isaksson är utbildad vid Mountview Academy of Theatre Arts i London samt Stockholms Dramatiska Högskola. Hon medverkade i ”Kristina från Duvemåla” både på Cirkus i Stockholm och på Göteborgsoperan och var bland annat reserv för Kristina, en roll hon spelat många gånger. Josefine medverkade i ”Les Miserables” på Svenska Teatern i Åbo och i ”Godspell” och ”A Little Night Music” i Storbritannien.