Taste pr

Om oss

Taste PR planerar och genomför PR-uppdrag för företag, organisationer och personer. 

Marianne Djudic

Grundare och ägare

Marianne har många års erfarenhet från PR-arbete i flera företag i medie- och underhållningsbranschen, och har PR i blodet. Med sin personlighet och sin långa erfarenhet ser hon till att varje kund får mer än vad man kunde drömma om.

Tack vare sitt kunnande och stora nätverk har hon bland annat sett till så att Quentin Tarantino och Daniel Craig fått rätt exponering, den flerfaldigt prisbelönade deckarförfattaren Arne Dahl synts i press och media och hon har bidragit till att Falu Rödfärg kan ståta med titeln “Bästa varumärke i Dalarna”. Marianne har tidigare bland annat varit PR-chef på TV3/Viasat och presschef på Disneys filmbolag Buena Vista. 

Om Taste PR

Taste PR planerar och genomför PR-uppdrag för företag, organisationer och personer. Vi har uppdragsgivare inom en rad olika branscher med olika målgrupper och olika förutsättningar.

Vi är specialiserade på massmediekontakter, sociala media och word of mouth-PR, samt evenemang som galor, seminarier och andra företagsevenemang.

Genom Taste PR får uppdragsgivaren projektplanering, projektledning samt tillgång till ett brett spektrum av underleverantörer och specialister.